Drømmer du om at fordybe dig i maleriets eller tegningens kunst, forsvinde ind i lerets verden eller måske blive inspireret og udfordret i vores grafiske værksted?
På Århus Kunstakademi kan du finde kurser inden for forskellige kunstudtryk, teknikker og metoder.

Kursus i tegning og maleri

TEGNING & MALERI

Klassisk tegning og eksperimentrende tegning, croquis, portræt, akryl- og akvarelmaleri. Vi byder på en række kurser, hvor du kan afprøve nye metoder, teknikker og færdigheder.

Kursus i keramik

Keramik

Hvad enten du leder efter et weekend- eller ugekursus, kurser i specialteknikker eller sammen med dit barn, så har vi et stort udvalg af keramikkurser.

Kursus i grafik

Grafik & foto

Indenfor grafikken finder du en masse trykketeknikker. På vores kurser kan du blandt andet arbejde med højtryk, dybtryk og blueprint. Derudover finder du også løbende kurser i foto og artist books.

Kursus for børn

Børn & unge

Århus Kunstakademi tilbyder flere kunstkurser for børn og unge. Vi har både tegne-, grafik- og keramikhold og selvfølgelig vores børneværksted.

Kursus i blandform og skulptur

BLANDFORM OG SKULPTUR

Blandform og skulptur er kurser, som går på tværs af materialer og former. Kurser som udfordrer den traditionelle måde at tilgå materialer på.

Kursus i arkitektur og design

Arkitektur & design

Undervisningen vil omhandle grundlæggende formgivnings-mæssige færdigheder og den kreative proces, som danner rammen for optagelsesprøverne på arkitekt- og designskolerne.

Semesterkursus

Semesterkurser

Semesterkurserne er kurser á 17 uger for dig, der ønsker at fordybe dig og udfordre din egen praksis. Du følger fagskolen og har din egen værkstedsplads.

Kursus for udøvende kunstnere

Udøvende kunstnere

På Århus Kunstakademi har vi samlet en række kurser for udøvende kunstnere. Har du forslag og ønsker til kurser, hører vi meget gerne fra dig.

Kursusundervisere

Undervisere

På Århus Kunstakademi er alle vores undervisere udøvende kunstnere. Mød dem her.

Mange af vores kursister deltager på vores kurser for at blive inspireret og udfordret både kreativt og kunstnerisk. Derfor er det også vigtigt for os, altid at kunne tilbyde spændende, nye kurser og forløb, som afslører kunstens mange fascinerende aspekter. For at kunne gøre dette, varetages alle vores kurser af professionelle og fagligt kvalificerede kunstnere, som altid er parate til at dele ud af deres viden og erfaring. Ovenfor finder du blandt andet en oversigt over underviserne.
Har du forslag og ønsker til kurser, som vi ikke udbyder, er du altid velkommen til at kontakte os på info@aaka.dk

Ønsker du at se en samlet liste over alle vores kurser, kan du se mere her.

Praktisk information

Hvordan melder jeg mig til, forudsætninger, aflysning, parkering m.m.

Der kan være mange spørgsmål. Find svar på nogle af dem her.