Dag- og aftenkurser på Århus Kunstakademi

Der findes mange grunde til at fordybe sig i et kursus på et af vores mange hold. Flere kursister har udtalt, at de ønsker at blive inspireret og udfordret både kreativt og kunstnerisk. Det stiller krav og forventninger til os – krav og forventninger, som vi gerne lægger os i selen for at indfri. Derfor tilstræber vi kontinuerligt, at kunne tilbyde nye, spændende og udfordrende forløb, som viser flere aspekter af kunsten frem.

Alle vores kurser varetages af professionelle og fagligt dygtige kunstnere, som er parate til at øse ud af deres viden og erfaring. Du finder en oversigt over  undervisere nedenfor. Derved sikrer vi, at du kan finde den underviser og det hold, som netop passer dig – uanset om du er nybegynder eller har arbejdet med kunsten i mange år.

Vi glæder os til at se dig på Århus Kunstakademi

Kursustilmelding

Aktuelle kurser

Her finder du vores brede udbud af kurser.

semesterkursus

Semesterkurser

Semesterkurser i grafik og keramik. Semesterkurserne er for dig, der ønsker at fordybe dig og udfordre din egen praksis.

Børneakademie

Børneakademi

Århus Kunstakademi tilbyder flere kunstkurser for børn og unge. Vi har både tegne-, grafik- og keramikhold og selvfølgelig vores børneværksted.

Kataloger

Kurser for udøvende kunstnere

På Århus Kunstakademi har vi samlet en række kurser for udøvende kunstnere. Læs mere om de forskellige muligheder her.

Kataloger

Undervisere

På Århus Kunstakademi er alle vores undervisere udøvende kunstnere. Mød dem her.

Praktisk information

Praktisk information

Hvordan melder jeg mig til, forudsætninger, aflysning, parkering m.m. Der kan være mange spørgsmål. Find svar på nogle af dem her.