Udstillingen The Split Fold Project åbner på Århus Kunstakademi den 18. august 2017, hvor der er fernisering fra kl. 15-18.

Udstillingen viser værker fra et stort internationalt grafikprojekt, som blandt andet studerende, kursister og undervisere fra Århus Kunstakademi har deltaget i. Projektet titel er The Split Fold project, og er initieret af Universidad de Vigo i Spanien. Dette års projekt tager udgangspunkt i ideen om det foldede papir og har til formål at fremme kulturelle bevægelse over grænser, mangfoldighed og foranderlighed gennem udveksling af grafiske udgivelser.

Projektet involverer 17 forskellige skoler, universiteter og kunstakademier fra blandt andre Canada, Mexico, Serbien, Taiwan, Belgien og Argentina og Danmark.

Bag det danske bidrag står billedkunstnere og grafikere Pernille Andersen og Ulla Madsen, som også underviser på Århus Kunstakademi.

Udstillingen kan ses frem til den 3. september i Vestergade 29, på 2. sal ved indgang D i gården. Efter ferniseringen er der er åbent torsdag til søndag fra kl. 13-18.