Loading...
 • Efterårets kurser

  Du kan finde alle vores aktuelle kurser online. Læs om de mange muligheder og tilmeld dig her...

 • Artist talks - studerende udstiller - nyt fra kunstverden - det sker..

  Se de seneste nyheder fra Århus Kunstakademi

 • Kunstnerisk inspiration for børn

  Se mulighederne med Børneværkstedet og kunstkurser for børn og unge

 • Bliv klogere på kunstuddannelsen

  Mangler du at få styrket din kunstneriske praksis?

JULEFERIE

Århus Kunstakademi holder juleferielukket i perioden 21. december 2018 til og med 6. januar 2019. Der vil ikke være undervisning på Kunstakademiet i den periode.
Vi ønsker alle en god jul og et godt nytår.

Kurser

FORÅRSKURSER 2019

Det er nu muligt at tilmelde sig forårets kommende kurser. Hvad enten du er til klassisk eller eksperimenterende tegning, akrylmaleri eller akvarelcroquis, skulpturelle værker i flamingo eller strik, så er der muligheder på et af de mange kurser. Læs mere her

KURSER FOR UDØVENDE KUNSTNERE

Vi tilbyder løbende en række kurser for professionelle og udøvende billedkunstnere, som kan styrke dit selvstændige arbejdsliv eller give dig ny inspiration og færdigheder inden for et bestemt håndværk eller teknik. Udvalgte kurser bliver udbudt i et samarbejde med BKF og Aarhus Billedkunst Center.

INDSIGT I KUNST – EVNE GENNEM FAGLIGHED

SEMESTERGRAFIK

Nu har du mulighed for at følge fagskoleholdet på den grafiske afdeling i foråret 2019. Arbejder du med en eksisterende praksis eller vil du udvikle dit udtryk, så kunne dette være noget for dig.  Læs mere om muligheden her.

ARTIST TALKS I FORÅRET

I foråret vil Århus Kunstakademi igen udbyde en række artist talks i samarbejde med Kunsthal Aarhus. Vi opdaterer løbende listen med talks. Læs mere her..

BØRN OG UNGE

På Århus Kunstakademis forskellige børnehold indgår børnene i nye fællesskaber, som skabes i mødet om den kreative interesse og en fordybelse i kunsten.  Der er mulighed for at deltage på Børneværkstedet, samt grafik-, keramik- og tegnekurser for børn og unge fra 7 til 17 år.