Loading...
 • Efterårets kurser

  Du kan finde alle vores aktuelle kurser online. Læs om de mange muligheder og tilmeld dig her...

 • Artist talks - studerende udstiller - nyt fra kunstverden - det sker..

  Se de seneste nyheder fra Århus Kunstakademi

 • Kunstnerisk inspiration for børn

  Se mulighederne med Børneværkstedet og kunstkurser for børn og unge

 • Bliv klogere på kunstuddannelsen

  Mangler du at få styrket din kunstneriske praksis?

JULEMARKED 2018

De studerende gentager succesen fra sidste år og inviterer endnu en gang til julemarked på Århus Kunstakademi, keramisk afdeling – et kunsthåndværkermarked i hyggelige og autentiske omgivelser midt i byen.

Kurser

FORÅRSKURSER 2019

Det er nu muligt at tilmelde sig forårets kommende kurser. Hvad enten du er til klassisk eller eksperimenterende tegning, akrylmaleri eller akvarelcroquis, skulpturelle værker i flamingo eller strik, så er der muligheder på et af de mange kurser. Læs mere her

KURSER FOR UDØVENDE KUNSTNERE

Vi tilbyder løbende en række kurser for professionelle og udøvende billedkunstnere, som kan styrke dit selvstændige arbejdsliv eller give dig ny inspiration og færdigheder inden for et bestemt håndværk eller teknik. Udvalgte kurser bliver udbudt i et samarbejde med BKF og Aarhus Billedkunst Center.

INDSIGT I KUNST – EVNE GENNEM FAGLIGHED

JULEFERIE

Århus Kunstakademi holder juleferielukket i perioden 21. december 2018 til og med 6. januar 2019. Der vil ikke være undervisning på Kunstakademiet i den periode.
Vi ønsker alle en god jul og et godt nytår.

SEMESTERSKULPTUR

Århus Kunstakademi tilbyder nu et 6-ugers forløb, hvor man kan følge fagskolens undervisning på skulpturafdelingen. Undervisningen fokuserer på at udvikle og præcisere den enkelte studerendes egen praksis, og henvender sig derfor til dig, der vil inspireres, eksperimentere og udvikle dit arbejde. Læs mere om mulighederne her.

SEMESTERGRAFIK

Nu har du mulighed for at følge fagskoleholdet på den grafiske afdeling i 6 uger. Arbejder du med en eksisterende praksis eller vil du udvikle dit udtryk, så kunne dette være noget for dig. Du behøver ikke at have erfaring med grafik. Læs mere om muligheden her.