Loading...
 • Forårets kurser

  Du kan finde alle vores aktuelle kurser online. Læs om de mange muligheder og tilmeld dig her...

 • Artist talks - studerende udstiller - nyt fra kunstverden - det sker..

  Se de seneste nyheder fra Århus Kunstakademi

 • Kunstnerisk inspiration for børn

  Se mulighederne med Børneværkstedet og kunstkurser for børn og unge

 • Bliv klogere på kunstuddannelsen

  Mangler du at få styrket din kunstneriske praksis?

ÅBENT HUS D. 26. FEBRUAR 2019

Tirsdag d. 26. februar fra kl. 10-15 holder vi åbent hus på Århus Kunstakademi, hvor der vil være omvisninger hver halve time rundt på vores åbne værksteder. Kl. 15.15 afholdes informations møde om uddannelsen i foredragssalen, indgang A, 1. sal.

UDSTILLING – ULLA MADSEN

Grafiker Ulla Madsen udstiller i Århus Kunstakademis projektrum i perioden 11. – 18. januar 2019. Udstillingen vises i forbindelse med Ullas afslutning som underviser på BASIS-afdelingen, og der vil i forbindelse med ferniseringen være afskedsreception for Ulla Madsen. Alle er velkomne.

ARTIST TALKS I FORÅRET

I foråret vil Århus Kunstakademi igen udbyde en række artist talks i samarbejde med Kunsthal Aarhus. Vi opdaterer løbende listen med talks. Læs mere her..

INDSIGT I KUNST – EVNE GENNEM FAGLIGHED

Kurser

FORÅRSKURSER 2019

Det er nu muligt at tilmelde sig forårets kommende kurser. Hvad enten du er til klassisk eller eksperimenterende tegning, akrylmaleri eller akvarelcroquis, skulpturelle værker i flamingo eller strik, så er der muligheder på et af de mange kurser. Læs mere her

BØRN OG UNGE

På Århus Kunstakademis forskellige børnehold indgår børnene i nye fællesskaber, som skabes i mødet om den kreative interesse og en fordybelse i kunsten.  Der er mulighed for at deltage på Børneværkstedet, samt grafik-, keramik- og tegnekurser for børn og unge fra 7 til 17 år.

KURSER FOR UDØVENDE KUNSTNERE

Vi tilbyder løbende en række kurser for professionelle og udøvende billedkunstnere, som kan styrke dit selvstændige arbejdsliv eller give dig ny inspiration og færdigheder inden for et bestemt håndværk eller teknik. Udvalgte kurser bliver udbudt i et samarbejde med BKF og Aarhus Billedkunst Center.