Loading...
 • Sommerens kurser

  Du kan finde alle vores aktuelle kurser online. Læs om de mange muligheder og tilmeld dig her...

 • Artist talks - studerende udstiller - nyt fra kunstverden - det sker..

  Se de seneste nyheder fra Århus Kunstakademi

 • Kunstnerisk inspiration for børn

  Se mulighederne med Børneværkstedet og kunstkurser for børn og unge

 • Bliv klogere på kunstuddannelsen

  Mangler du at få styrket din kunstneriske praksis?

VI SØGER UNDERVISERE TIL KURSUS

Århus Kunstakademi søger i øjeblikket udøvende keramikere og billedkunstnere til undervisning i blandt andet keramik og tegning.
Læs mere om de ledige stillinger her

UDDANNELSEN

Den fireårige kunstuddannelse er målrettet dig, der vil arbejde seriøst og dybdegående med dit kunstneriske udtryk. Uddannelsen er struktureret omkring et års basisforløb og et treårigt forløb på fagskolen, hvor de studerende kan specialisere sig i maleri, skulptur, grafik eller keramik. Læs mere her.

Kurser

Sommerkurser 2019

Det er nu muligt at tilmelde sig vores sommerkurser. Hvad enten du er til klassisk eller eksperimenterende tegning, akrylmaleri, grafik eller keramik, så er der muligheder på et af de spændende kurser. Læs mere her

INDSIGT I KUNST – EVNE GENNEM FAGLIGHED

ARTIST TALKS I FORÅRET

I foråret vil Århus Kunstakademi igen udbyde en række artist talks i samarbejde med Kunsthal Aarhus. Vi opdaterer løbende listen med talks. Læs mere her..

KURSER FOR UDØVENDE KUNSTNERE

Vi tilbyder løbende en række kurser for professionelle og udøvende billedkunstnere, som kan styrke dit selvstændige arbejdsliv eller give dig ny inspiration og færdigheder inden for et bestemt håndværk eller teknik. Udvalgte kurser bliver udbudt i et samarbejde med BKF og Aarhus Billedkunst Center.

BØRN OG UNGE

På Århus Kunstakademis forskellige børnehold indgår børnene i nye fællesskaber, som skabes i mødet om den kreative interesse og en fordybelse i kunsten.  Der er mulighed for at deltage på Børneværkstedet, samt grafik-, keramik- og tegnekurser for børn og unge fra 7 til 17 år.