Loading...
 • Forårets kurser

  Du kan finde alle vores aktuelle kurser online. Læs om de mange muligheder og tilmeld dig her...

 • Artist talks - studerende udstiller - nyt fra kunstverden - det sker..

  Se de seneste nyheder fra Århus Kunstakademi

 • Kunstnerisk inspiration for børn

  Se mulighederne med Børneværkstedet og kunstkurser for børn og unge

 • Bliv klogere på kunstuddannelsen

  Mangler du at få styrket din kunstneriske praksis?

ÅBENT HUS D. 26. FEBRUAR 2019

Tirsdag d. 26. februar fra kl. 10-15 holder vi åbent hus på Århus Kunstakademi, hvor der vil være omvisninger hver halve time rundt på vores åbne værksteder. Kl. 15.15 afholdes informations møde om uddannelsen i foredragssalen, indgang A, 1. sal.

UDDANNELSEN

Den fireårige kunstuddannelse er målrettet dig, der vil arbejde seriøst og dybdegående med dit kunstneriske udtryk. Uddannelsen er struktureret omkring et års basisforløb og et treårigt forløb på fagskolen, hvor de studerende kan specialisere sig i maleri, skulptur, grafik eller keramik. Læs mere her.

ARTIST TALKS I FORÅRET

I foråret vil Århus Kunstakademi igen udbyde en række artist talks i samarbejde med Kunsthal Aarhus. Vi opdaterer løbende listen med talks. Læs mere her..

INDSIGT I KUNST – EVNE GENNEM FAGLIGHED

Kurser

FORÅRSKURSER 2019

Det er nu muligt at tilmelde sig forårets kommende kurser. Hvad enten du er til klassisk eller eksperimenterende tegning, akrylmaleri eller akvarelcroquis, skulpturelle værker i flamingo eller strik, så er der muligheder på et af de mange kurser. Læs mere her

VINTERFERIE

Århus Kunstakademi holder vinterferie i uge 7.
Bortset fra et weekendhold og et glasurhold, vil der ikke være undervisning på hverken uddannelsen eller vores kurser.

KURSER FOR UDØVENDE KUNSTNERE

Vi tilbyder løbende en række kurser for professionelle og udøvende billedkunstnere, som kan styrke dit selvstændige arbejdsliv eller give dig ny inspiration og færdigheder inden for et bestemt håndværk eller teknik. Udvalgte kurser bliver udbudt i et samarbejde med BKF og Aarhus Billedkunst Center.