Tirsdag den 26. marts kl. 13 inviterer Århus Kunstakademi i samarbejde med Kunsthal Aarhus til artist talk med Randi & Katrine, som vil sætte fokus på deres kunstneriske virke og udgangspunkt.

 

Randi & Katrine deler en fælles interesse i at give det arkitektoniske og skulpturelle et fortællende lag. I deres optik har huse ikke facader men ansigter, Tårne er ikke bare høje bygninger, men er menneskekroppe og hvorfor sulle en pavilion ikke være en tepotte? Der er eventyr, fest og farver på spil, når Randi & Katrine går i værkstedet for at arbejde på endnu et af deres projekter. De er eminente til at håndtere de helt store formater, som man blandt andet kunne se det i deres totale bemaling af M/F Ærøskøbing , i udstillingen ”Mellem Tårne”, hvor de fyldte hele Arkens kunstakse med 11 forskellige transformatortårne og samme år leverede en række stedsspecifikke kunstværker til en 2 km lang kunstrute i forbindelse med deres retrospektive værkstedsudstilling på KØS.

 

Randi & Katrines værker er kendetegnet ved deres menneskelighed og humor. Med stor psykologisk sans for hvordan vores længsler bliver næret, virkeliggør de barndommens billeder og fantasier. Der er noget Alice i Eventyrland over deres værker, som det blandt andet kunne opleves i Kæmpekoglen til Kunstparken ved Ordrupgaard.