Artist talk med Kristoffer Ørum
Artist talk med Kristoffer Ørum
Artist talk med Kristoffer Ørum

UDSAT TIL EFTERÅRET GRUNDET CORONA-VIRUS

Tirsdag d. 21. april 2020 kl. 13.00-15.00 inviterer Århus Kunstakademi i samarbejde med Kunsthal Aarhus til artist talk med den danske billedkunstner Kristoffer Ørum.

Kristoffer Ørums kunstneriske virke centrerer sig om forholdet mellem kunst og samfund i en digital samtid.

I sin praksis som billedkunstner søger Ørum at engagere sig kritisk i forhold til både samfundet og verden omkring sig. Et stort interessefelt for kunstneren er de måder, teknologier i stigende grad påvirker vores hverdagsliv, og den måde vi forstår og interagerer med vores omverden.

Ørum er særligt interesseret i de steder, hvor grænsefladerne mellem vores præsentation af os selv i det digitale liv og vores fysiske kroppe er uklare. Gennem sin kunst forsøger han at bryde med vores vante forståelser af verden for at muliggøre nye måder at anskue verden på.

Kristoffer Ørum (f. 1975) bor og arbejder i København. Uddannet fra Goldsmiths University i London i 2004 og det Kgl. Danske Kunstakademi, Billedhuggerskolen i 2006. Bag sig har han en lang række udstillinger i både ind- og udland.

Artist talken bliver afholdt tirsdag den 21. april kl. 13.00-15.00 i Kunsthal Aarhus. Den er åben for alle og fri entré.

 

Læs mere om billedkunstneren på kunsten.nu