AFDELING G

Underviser er billedkunstner Annette Olesen. Du kan læse mere om afdeling G her.

Hanne Skjold Knudsen

En snarlig død eller en pludselig fødsel, 2020
Installation
PE-plade, latex, bivoks, pladevat, Ø 60 cm

Værket En snarlig død eller en pludselig fødsel forholder sig til det cykliske i død og fødsel. Til forbindelsen mellem alt levende og alt forgængeligt.
Med materialevalget fremkommer en proces, som i sig selv er i konstant nedbrydning og samtidig føder et nyt udtryk, så længe tiden går.

Susanne Beck

Uden titel, 2020
Maleri, 50 x 100 cm, sammensat af to værker på hver 50 x 50 cm
Akryl på lærred

Mit fokus er farvernes univers. Et univers beskrevet med farvetoner, -klange og -akkorder. En skøn og broget verden med harmonier og disharmonier. En verden bygget af farvekompositioner med tætliggende farveflader, hvor intet er absolut og alt er relativt. Et farveunivers af virkelighed og virkning.

Tyge Ingerslev

Respons-ability, 2020
Maleri, 95 x 105 cm
Akryl på lærred

Der stræbes efter at skabe en sammenhængende men også spændingsfyldt dialog mellem billedets forskellige elementer. En stille æstetik i mol med en nordisk farvepalet med jord og mørke, men også med lyset som et afgørende element. Processen, en vekslen mellem at se og agere, men også en stræben efter at indfange det tilfældige.

Ulla Rasmussen

Strøg, 2020
Maleri, 81,2 cm x 122 cm, dybde 6 mm
Akryl, MDF-plade

Penselstrøg / overlapninger / gentagende rytme i penselføring / pauser / lettere + tungere tryk. Tekstilt udtryk så beskueren kan sanse /opleve det som et stykke stof.