INDSIGT I KUNST – EVNE GENNEM FAGLIGHED

Århus kunstakademi er et sted, hvor den enkelte – studerende, kursist, underviser, samarbejdspartner eller ven af huset – til enhver tid mødes af en meningsfyldt og udviklende oplevelse med kunsten, dens udøvere, historie eller håndværk.

Dette møde lader sig gøre på baggrund af vores høje faglige niveau og vedholdende ambition om samfundsmæssig og kunstnerisk relevans, men fungerer på det personlige og dannelsesmæssigt relevante plan, uanset ærinde på akademiet.

Århus Kunstakademi har, siden det blev grundlagt, spillet en vigtig rolle for uddannelsen af kunstnere og kunsthåndværkere, og akademiet er en aktiv deltager i det aarhusianske kulturliv og er med til at styrke byens kulturelle vækstlag, hvilket bidrager til et kreativt, åbent og inspirerende studiemiljø.

Vores fundament bygger på mere end 50 års erfaring i at undervise og uddanne både nybegyndere og mere erfarne kunstudøvere i alle aldre.

Identitet

Identitet

Læs mere om Århus Kunstakademis strategiske fundament – kerneværdier og visioner.

Organisering

Organisering

Læs mere om bestyrelsen, ledelsen og administrationen på Århus Kunstakademi.

Historie

Historie

Læs historien om Århus Kunstakademis begyndelse og udvikling samt få et indblik i bygningernes historie.

Lokaleplan

Lokaler

Her kan du se nogle af vores lokaler og kort over Århus Kunstakademi.

Projekter

Samarbejde

Læs her om samarbejdsprojekter, som Århus Kunstakademi er eller har været involveret i.

Kontakt os

Kontakt os

Har du brug for at komme i kontakt med os, så finder du vores kontaktinformationer og kort over vores placering i Aarhus her.