Loading...
 • Forårets kurser

  Du kan finde alle vores aktuelle kurser online. Læs om de mange muligheder og tilmeld dig her...

 • Artist talks - studerende udstiller - nyt fra kunstverden - det sker..

  Se de seneste nyheder fra Århus Kunstakademi

 • Kunstnerisk inspiration for børn

  Se mulighederne med Børneværkstedet og kunstkurser for børn og unge

 • Bliv klogere på kunstuddannelsen

  Mangler du at få styrket din kunstneriske praksis?

ANSØGNING TIL UDDANNELSEN

3. april 2018 er der ansøgningfrist til den 4-årige uddannelse på Århus Kunstakademi. Læs mere om uddannelsen og hvordan man bliver optaget her..

NYHEDER & KALENDER

I foråret har vi artist talks, åbent hus, udstillinger og andet spændende på programmet. Følg med i de mange tilbud i vores nyhedsbrev, kalender og på Facebook

ÅBENT HUS

Den 6. marts 2018 inviterer Århus Kunstakademi ind til åbent hus. Der vil være mulighed for omvisninger på afdelingerne og informationsmøde om uddannelsen.

INDSIGT I KUNST – EVNE GENNEM FAGLIGHED

SOMMERKURSER

Overvejer du at bruge din ferie eller bare et par dage i juni-juli på at arbejde kreativt med kunst og kunsthåndværk, så kan du nu finde Århus Kunstakademis sommerkurser på vores hjemmeside.

BØRNE- OG UNGEAKADEMIET

Århus Kunstakademi tilbyder flere kunstkurser for børn og unge. På Børneværkstedet kan du fordybe dig i maleri, tegning eller keramik. Vores børne- og ungekurser har forløb inden for både tegning og maleri. Læs mere om mulighederne.

Kurser

FORÅRSKURSER

Der er stadigt pladser på flere af vores forårskurser. Vælg mellem tegning, maleri, keramik, grafik, blandform, tekstiler og arkitektur & design. Læs mere om de mange muligheder her