Loading...
 • Efterårets kurser

  Du kan finde alle vores aktuelle kurser online. Læs om de mange muligheder og tilmeld dig her...

 • Artist talks - studerende udstiller - nyt fra kunstverden - det sker..

  Se de seneste nyheder fra Århus Kunstakademi

 • Kunstnerisk inspiration for børn

  Se mulighederne med Børneværkstedet og kunstkurser for børn og unge

 • Bliv klogere på kunstuddannelsen

  Mangler du at få styrket din kunstneriske praksis?

Kurser

STILLINGSOPSLAG TIL NY UNDERVISER

Vi søger en ny underviser til uddannelsens BASIS-forløb, da vores erfarne og dygtige underviser stopper. Ansøgningsfristen er den 11. november 2018, med opstart den 14. januar 2019. Læs mere her.

EFTERÅRSFERIE

I uge 42 er der efterårsferie på Århus Kunstakademi. Bortset fra et enkelt keramikkursus vil der ikke være undervisning på vores uddannelse eller på vores kurser. Vi ønsker alle en god efterårsferie.

KURSER FOR UDØVENDE KUNSTNERE

Vi tilbyder løbende en række kurser for professionelle og udøvende billedkunstnere, som kan styrke dit selvstændige arbejdsliv eller give dig ny inspiration og færdigheder inden for et bestemt håndværk eller teknik. Udvalgte kurser bliver udbudt i et samarbejde med BKF og DJK.

INDSIGT I KUNST – EVNE GENNEM FAGLIGHED

EFTERÅRSKURSER

Vi står klar med en masse nye, spændende og kreative kurser. Nogle af vores efterårskurser er stadig åbne for tilmeldinger, og du kan se dem alle her på hjemmesiden.

SEMESTERSKULPTUR

Århus Kunstakademi tilbyder nu et 6-ugers forløb, hvor man kan følge fagskolens undervisning på skulpturafdelingen. Undervisningen fokuserer på at udvikle og præcisere den enkelte studerendes egen praksis, og henvender sig derfor til dig, der vil inspireres, eksperimentere og udvikle dit arbejde. Læs mere om mulighederne her.

SEMESTERGRAFIK

Nu har du mulighed for at følge fagskoleholdet på den grafiske afdeling i 6 uger. Arbejder du med en eksisterende praksis eller vil du udvikle dit udtryk, så kunne dette være noget for dig. Du behøver ikke at have erfaring med grafik. Læs mere om muligheden her.