Loading...
 • Efterårets kurser

  Du kan finde alle vores aktuelle kurser online. Læs om de mange muligheder og tilmeld dig her...

 • Artist talks - studerende udstiller - nyt fra kunstverden - det sker..

  Se de seneste nyheder fra Århus Kunstakademi

 • Kunstnerisk inspiration for børn

  Se mulighederne med Børneværkstedet og kunstkurser for børn og unge

 • Bliv klogere på kunstuddannelsen

  Mangler du at få styrket din kunstneriske praksis?

Kurser

ARTIST TALK V. LENE DESMENTIK

Tirsdag den 9. oktober afholdes en artist talk med Lene Desmentik, som vil fortælle om sit arbejde. Lene Desmentiks praksis omfatter installation, stedspecifikke værker, samt skulptur og tegning. Læs mere her

FOTOGRAFIET I KUNSTEN

Alle kan trykke på en knap. På dette intensive kursus ved fotograf og billedkunstner Jeanette Land Schou vil der blive set nærmere på dette mylder af fotos, som fylder vores hverdag, og finde ind til billedets betydning og fotografiet som kunstnerisk udtryk. Læs mere om kurset her

 

GENDERHOUSE FESTIVAL

Århus Kunstakademi er en del af GENDERHOUSE Festival. Udvalgte værker af de studerende, der alle relaterer sig til køn, seksualitet og/eller identitet vil kunne ses fra den 18. til den 23. september på Århus Kunstakademi. Fernisering er den 18. september kl. 15.00. Alle er velkomne.

INDSIGT I KUNST – EVNE GENNEM FAGLIGHED

EFTERÅRSKURSER

Efter sommeren er vi klar med en masse nye, spændende og kreative kurser. Vores efterårskurser er nu åbne for tilmeldinger, og du kan se dem alle her på hjemmesiden.

SEMESTERSKULPTUR

Århus Kunstakademi tilbyder nu et 6-ugers forløb, hvor man kan følge fagskolens undervisning på skulpturafdelingen. Undervisningen fokuserer på at udvikle og præcisere den enkelte studerendes egen praksis, og henvender sig derfor til dig, der vil inspireres, eksperimentere og udvikle dit arbejde. Læs mere om mulighederne her.

SEMESTERGRAFIK

Nu har du mulighed for at følge fagskoleholdet på den grafiske afdeling i 6 uger. Arbejder du med en eksisterende praksis eller vil du udvikle dit udtryk, så kunne dette være noget for dig. Du behøver ikke at have erfaring med grafik. Læs mere om muligheden her.