Stillingen er besat

Denne stilling er allerede besat. Vi er dog altid interesserede i ansøgninger til spændende nye kursusforløb eller fra gæsteundervisere til vores uddannelse. Er du billedkunstner, designer eller fra et andet kreativt fag, er du velkommen til at sende os en ansøgning på info@aaka.dk.

 

Århus Kunstakademi er et åbent kunstakademi, der vægter fagligt engagement højt. Vi har mere end 50 års erfaring med at undervise og uddanne både nybegyndere og mere erfarne kunstudøvere. Vi støtter den enkeltes frie adgang til viden, uddannelse og mulighed for realisering af kunstneriske projekter indenfor nutidskunsten. Vi tilstræber at møde kursister og studerende, der hvor de er i deres kunstneriske udvikling og give dem kunstfaglige udfordringer.

Århus Kunstakademi har et stærkt kunstfagligt miljø med gode kollegiale relationer og gensidig sparring og er i en stærk udvikling i disse år. Århus Kunstakademi er medlem af Dansk Oplysnings Forbund og skolens forretning er underlagt regler gældende for folkeoplysende foreninger.